Ενίσχυση της αστυνόμευσης των ταξί στους σταθμούς των ΚΤΕΛ ζητά ο Μ.Λιάπης
Την αντίδραση του υπουργού Μεταφορών προκάλεσε η τακτική ορισμένων οδηγών ταξί να επιλέγουν πελάτες στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων και να παίρνουν διπλή ή και τριπλή κούρσα πριν ξεκινήσουν. Ο Μ.Λιάπης ζήτησε να αυξηθεί η αστυνόμευση.
Την αντίδραση του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλη Λιάπη προκάλεσε η τακτική ορισμένων οδηγών ταξί να επιλέγουν τους πελάτες στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων και να παίρνουν διπλή ή και τριπλή κούρσα πριν ξεκινήσουν.
Με επιστολή του προς στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, ο κ. Λιάπης ζητά την ενίσχυση της αστυνόμευσης στους σταθμούς των ΚΤΕΛ στον Κηφισό και τη Λιοσίων. Εξηγεί ότι με συνεχείς έλεγχους από ομάδα επιθεωρητών του υπουργείου Μεταφορών διαπιστώθηκε ότι οι οδηγοί αρνούνται τη μίσθωση ακόμα και σε ευπαθείς ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι μητέρες με μικρά παιδιά.
Ο υπουργός Μεταφορών σημειώνει στην επιστολή ότι η παρουσία οργάνων της Τροχαίας στους σταθμούς είναι διαπιστωμένο ότι αποτρέπει το φαινόμενο, το οποίο ταλαιπωρεί τους επιβάτες και δίνει άσχημη εικόνα για τη χώρα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.