43

Με τη βεβαιότητα ότι οδεύουμε προς την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων δίχως προβλήματα και με τους ρυθμούς της προετοιμασίας να έχουν φτάσει στην κορύφωσή τους, αναχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ, μετά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Πολιτισμού Φάνης Πάλλη-Πετραλιά και της προέδρου της «Αθήνα 2004» Γιάννας Αγγελοπούλου.

Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΔΟΕ εξέτασαν την πορεία της προετοιμασίας, ενώ ο κ. Ρογκ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων.

Στη συνέχεια, ο κ. Ρογκ, με τις κ. Πετραλιά και Αγγελοπούλου κατευθύνθηκαν προς το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου συναντήθηκαν με τον πρώην πρόεδρο της ΔΟΕ Χουάν Αντόνιο Σάμαρανγκ, προκειμένου να δουν από κοντά την εξέλιξη των εργασιών στο σκέπαστρο του Σταδίου και στο Ποδηλατοδρόμιο.

Ο γγ Ολυμπιακών Αγώνων Σπύρος Καπράλος, μαζί με τους αρμόδιους των κατασκευαστικών εταιρειών, ενημέρωσαν τους αξιωματούχους της ΔΟΕ, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους.

Τέλος, ο κ. Ρογκ, συνοδευόμενος από την κ. Αγγελοπούλου θα συναντηθεί το μεσημέρι και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ