
Με την υπόθεση Ραυτόπουλου συνεχίστηκε η δίκη του ΕΛΑ
Με την κατάθεση της Δ.Τσούνη, αυτόπτη της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ Γ.Ραυτόπουλου τον Ιούνιο του 1987, συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση του ΕΛΑ.
43
Με την κατάθεση της Δήμητρας Τσούνη, αυτόπτη της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ Γιώργου Ραυτόπουλου τον Ιούνιο του 1987, συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση του ΕΛΑ.
Η μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε να πλησιάζει το αυτοκίνητο του κ. Ραυτόπουλου, ένα πορτοκαλί αυτοκίνητο μάρκας Lada. Όπως είπε η κ. Τσούνη, είδε από την πλευρά του συνοδηγού ένα όπλο παρατεταμένο να πυροβολεί προς την πλευρά του αυτοκινήτου του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ.
Η μάρτυρας, ωστόσο, κατέθεσε ότι δεν είδε τα πρόσωπα των ατόμων που επέβαιναν στο πορτοκαλί αυτοκίνητο.
Η διαδικασία διεξήχθη υπό τα βλέμματα των μελών της διοίκησης του Εφετείου, τα οποία πραγματοποίησαν επίσκεψη στο δικαστήριο.
Η δίκη θα συνεχιστεί το πρωί της Τρίτης.
ΑΠΕ
- Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία (vid+pic)
- Γιορτή σήμερα 23 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.04.2026]
- Mπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Στην κορυφή με Χάαλαντ
- Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 0-2: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Βαυαροί
- Η Γερμανία αναλαμβάνει «περισσότερη ευθύνη» στην άμυνα της Ευρώπης – Παρουσίασε τη στρατιωτική στρατηγική της

