Μείωση της ανεργίας στο 7,2% έως το 2006 προβλέπει η Επιτροπή Παρακολούθησης του Γ΄ΚΠΣ
Σταδιακή μείωση της ανεργίας στο 7,17% μέχρι και το 2006 προβλέπει η Επιτροπή παρακολούθησης του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, η οποία λαμβάνει υπόψη της όλες τις παραμέτρους της πορείας της ελληνικής και της διεθνούς οικονομίας.
27
Σταδιακή μείωση της ανεργίας στο 7,17% μέχρι και το 2006 προβλέπει η Επιτροπή παρακολούθησης του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, η οποία λαμβάνει υπόψη της όλες τις παραμέτρους της πορείας της ελληνικής και της διεθνούς οικονομίας.
Παράλληλα, προβλέπεται ότι σε δύο περιφέρειες η ανεργία θα είναι υψηλή και το 2006. Πρόκειται για τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας (11%) και της Στερεάς Ελλάδας (11,4%).
Για τις άλλες περιφέρειες οι προβλέψεις αναφέρονται στα εξής ποσοστά: Αττική (8,9%), Κεντρική Μακεδονία (8,5%), Ανατολική Μακεδονία (8,5% περίπου), Ηπείρου (8,9%), Κρήτης (3%), Βορείου Αιγαίου (6,3%), Νοτίου Αιγαίου (4,9%), Δυτικής Ελλάδας (8%), Θεσσαλίας (5,6%), Πελοποννήσου 4,5% και Ιονίων Νήσων 3,7%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πεζέσκιαν: Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη καθοδηγούνται από την απληστία για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του Ιράν
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ προχωρούν σε στοχευμένους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Αυτοκίνητο: Η Γερμανία επαναφέρει την επιδότηση 3 δισ. ευρώ για τα ηλεκτρικά οχήματα
- ΕΕ: Δεύτερο κύμα χρηματοδότησης SAFE για οκτώ κράτη -μέλη με 74 δισ. ευρώ
- «Ολυμπιακός Πειραιώς: Ο Θρύλος που διεκδικεί την ευρωπαϊκή του δόξα κόντρα στον Άγιαξ»
- Οι συνάδελφοί νοσηλευτές του Άλεξ Πρέτι τον τίμησαν με τον πιο συγκινητικό τρόπο


