Πέρασε στη Βουλή η διάταξη για την εισαγωγή της ΕΤΑ ΑΕ στο χρηματιστήριο
Με ψήφους 147 υπέρ και 129 κατά -επί συνόλου 276 παρόντων βουλευτών- πέρασε τελικά η επίμαχη διάταξη του άρθρου 49 του φορολογικού νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, που αναφέρεται στην εισαγωγή της ΕΤΑ ΑΕ στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
71
Με ψήφους 147 υπέρ και 129 κατά -επί συνόλου 276 παρόντων βουλευτών- πέρασε τελικά η επίμαχη διάταξη του άρθρου 49 του φορολογικού νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, που αναφέρεται στην εισαγωγή της εταιρείας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ ΑΕ) στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Έτσι, η εταιρεία θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο και θα ιδιωτικοποιηθεί.
Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Δημήτρης Σιούφας, μετά το πέρας της ονομαστικής ψηφοφορίας που είχε ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, δήλωσε: «Το γεγονός ότι υπέρ του άρθρου τάχθηκε ο υποψήφιος ως νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύει ότι συντάσσεται και ταυτίζεται με την πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη, τη στιγμή που ο τρόπος εισαγωγής της ΕΤΑ ΑΕ στο χρηματιστήριο συνιστά ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μεξικό: Ο στρατός σκότωσε τον διαβόητο «Ελ Μέντσο» – Αντίποινα από το καρτέλ CJNG, σοκαριστικά βίντεο
- Θέλτα-Μαγιόρκα 2-0: Νίκη μετά από τέσσερα ματς για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, με δυο γκολ του ‘Ασπας στο τέλος
- Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε πλαστά ευρώ
- Άρης – Κηφισιά 1-1: Έμειναν ξανά χωρίς νίκη στην έδρα τους οι «κιτρινόμαυροι»
- Βίντεο ντοκουμέντο από την Κυψέλη: Η στιγμή που ο 64χρονος μπαίνει στο σπίτι της 25χρονης με αναπηρία
- Ουκρανία: Ανθρώπινοι πόροι και εδαφικά στοιχήματα σε μια αναμέτρηση χωρίς τέλος
