Αύξηση 7,9% των λιανικών πωλήσεων στο επτάμηνο
Εντυπωσιακή άνοδο της τάξεως του 7,9% σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΣΥΕ. Τον Ιούλιο η αύξηση των λιανικών πωλήσεων προσεγγίζει το 6%.
27
Εντυπωσιακή άνοδο της τάξεως του 7,9% σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΣΥΕ.
Εξάλλου, τον Ιούλιο η αύξηση ανήλθε στο 6%.
Σύμφωνα με την ΕΣΥΕ, οι μεγαλύτερες αυξήσεις πωλήσεων στο επτάμηνο σημειώθηκαν από τα μεγάλα καταστήματα τροφίμων και τα καταστήματα βιβλίων, χαρτικών και λοιπών ειδών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ πλησιάζουν το Ιράν, αλλά ο Παχλαβί δεν θα το κυβερνήσει ποτέ
- Γαλλία: Η Βουλή υπερψήφισε την απαγόρευση χρήσης των κοινωνικών δικτύων σε παιδιά κάτω των 15 ετών
- Δασμοί Τραμπ – Η Νότια Κορέα θέλει συνομιλίες με τις ΗΠΑ «το συντομότερο δυνατόν»
- Η ΕΕ… κοπιάρει τους Κινέζους για να γίνει υπερδύναμη
- «Οι πάντες διατρέχουν κίνδυνο»: Ο συγγραφέας Ρούσντι προειδοποιεί εναντίον της πολιτικής βίας στις ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Η αποδοχή της πολιτικής Τραμπ στο μεταναστευτικό υποχωρεί σε ιστορικό χαμηλό


