
Στους 45 ο αριθμός των θυμάτων από την επίθεση σε αμαξοστοιχία στον Καύκασο
Στους 45 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων από την επίθεση αυτοκτονίας σε αμαξοστοιχία στον Καύκασο στις 5 Δεκεμβρίου, καθώς την Πέμπτη υπέκυψε στα τραύματά του ακόμη ένας εκ των επιβατών.
43
Στους 45 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων από την επίθεση αυτοκτονίας σε αμαξοστοιχία στον Καύκασο στις 5 Δεκεμβρίου, καθώς την Πέμπτη υπέκυψε στα τραύματά του ακόμη ένας εκ των επιβατών.
Πρόκειται για έναν 16χρονο που είχε τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης Πιατιγκόρσκ.
Η επίθεση είχε εκδηλωθεί από γυναίκα καμικάζι που μετέφερε έξι έως 10 κιλά εκρηκτικών υλών και ανατινάχτηκε σε βαγόνι της αμαξοστοιχίας κοντά στην πόλη Μινεράλνιε Βόντι.
Στο βαγόνι επέβαιναν πολλοί φοιτητές και μαθητές. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν 170 άνθρωποι, εκ των οποίων 20 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η ρωσική κυβέρνηση επέρριψε την ευθύνη για την επίθεση σε Τσετσένους αυτονομιστές.
ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ελλάδα – Ουγγαρία 13-12: Πετυχημένη πρόβα για την Εθνική πριν τα προκριματικά του World Cup (vids)
- Αυτοψία στο δωμάτιο που βρισκόταν η Μυρτώ – Κρίσιμα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη
- Αντιπολεμική συναυλία για τη Γάζα: Κατάμεστα τα Προπύλαια – Ετοιμάζεται νέα ελληνική αποστολή του Global Sumud Flotilla
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0 σετ: Εύκολα το 1-1 στη σειρά των τελικών ο «δικέφαλος» (vid)
- Η Έμιλι Μπλαντ παραδέχεται ότι μερικές φορές η Μέριλ Στριπ την «φόβιζε»



