
Χωρίς προβλήματα θα διεξαχθούν την Παρασκευή τα δρομολόγια της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Χωρίς προβλήματα, αλλά με συγχωνεύσεις 12 δρομολογίων θα διεξαχθούν την Παρασκευή οι πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Εξάλλου, σήμερα συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Ιπταμένων Συνοδών - Φροντιστών για τις περαιτέρω ενέργειες του κλάδου.
30
Χωρίς προβλήματα, αλλά με συγχωνεύσεις 12 δρομολογίων θα διεξαχθούν την Παρασκευή οι πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Εξάλλου, σήμερα συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Ιπταμένων Συνοδών – Φροντιστών για τις περαιτέρω ενέργειες του κλάδου.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας, οι πτήσεις που συγχωνεύονται είναι οι εξής: η 145 με την 147 Αθήνα-Βρυξέλλες, η 329 με την 337 Αθήνα-Λάρνακα, η 115 με την 117 Αθήνα-Τίρανα, η 506 με την 510 και η 514 με την 518 Αθήνα – Ηράκλειο και η 570 με την 572 Αθήνα-Μυτιλήνη.
Οι συγχωνεύσεις αφορούν και την επιστροφή των πτήσεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Υπενθυμίζεται ότι χθες η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας προχώρησε στην απόλυση δύο ιπτάμενων συνοδών, οι οποίοι προπηλάκισαν στο Τορόντο συνάδελφό τους που δεν απεργούσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
