
Ταλαιπωρίας συνέχεια την Κυριακή λόγω της απεργίας των ιπτάμενων συνοδών-φροντιστών
Συνεχίζονται και την Κυριακή οι κινητοποιήσεις των μελών της Ένωσης Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών με μεταιώσεις 27 εκ των 101 προγραμματισμένων πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Η απεργία -που έχει κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική- λήγει τη Δευτέρα.
51
Συνεχίζονται και την Κυριακή οι κινητοποιήσεις των μελών της Ένωσης Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Η απεργία -που έχει κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική- ολοκληρώνεται τη Δευτέρα.
Η Ολυμπιακή Αεροπορία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ακυρώνονται 27 από τα 101 προγραμματισμένα δρομολόγιά της από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για εσωτερικό και εξωτερικό.
Λόγω της απεργίας, το Σάββατο ακυρώθηκαν 23 προγραμματισμένες πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν εκατοντάδες επιβάτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΗΠΑ: Δισεκατομμύρια για «ασπίδα πυραύλων» – Μαζική ενίσχυση της ναυτικής άμυνας
- Μάλι: Συντονισμένη επίθεση ενόπλων στο Μπαμακό
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
