Με τη διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος συναντήθηκαν Τσοχατζόπουλος-Δρυς
Με τη διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος συνατήθηκαν το Σάββατο οι υπουργοί Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος και Γεωργίας Γιώργος Δρυς, οι οποίοι δεσμεύτηκαν για τη λήψη μέτρων που θα ενισχύσουν τις ελληνικές εξαγωγές.
27
Με τη διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος συνατήθηκαν το Σάββατο οι υπουργοί Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος και Γεωργίας Γιώργος Δρυς, οι οποίοι δεσμεύτηκαν για τη λήψη μέτρων που θα ενισχύσουν τις ελληνικές εξαγωγές.
Ο υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι με την αναθεώρηση του Γ΄ΚΠΣ και του ΕΠΑΝ (Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας), που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους, θα υπάρξει ενίσχυση του τομέα του εμπορίου και της βιομηχανίας.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο της επικείμενης αναθεώρησης του ΕΠΑΝ διατίθενται περίπου 2 τρισ. δραχμές για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.
Ο κ. Δρυς αποδέχθηκε τις προτάσεις του Συνδέσμου που αφορούν στον αγροτικό τομέα και συμφώνησε το τέταρτο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξαγωγών να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2004 είτε στη Θεσσαλονίκη είτε στη Λάρισα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποια είναι η Tether και γιατί συσσωρεύει τόνους χρυσού που ανταγωνίζονται κυβερνήσεις;
- Γερμανία: Υπέρ μιας Ευρώπης «δύο ταχυτήτων» τάσσεται ο υπ. Οικονομικών Κλινγκμπάιλ
- Νιγηρία: Τουλάχιστον εννέα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα τζιχαντιστών στην πολιτεία Μπόρνο
- Δύο πράκτορες πυροβόλησαν τον Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ ανακοινώνει σχέδια για την πυρηνική αποτροπή
- Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν «με πρωτοφανές πλήγμα» – Και λέει ότι «θα αποτρέψει ίδρυση παλαιστινιακού κράτους»
