Πτώση 0,77% στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα – Στις 2.292,80 μονάδες ο γενικός δείκτης
Ο γενικός δείκτης τιμών έχασε τη μάχη με το επίπεδο των 2.300 μονάδων, παρά τα σημαντικά κέρδη που κατέγραψε και σήμερα, Δευτέρα, ο τραπεζικός κλάδος. Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης διαμορφώθηκε στις 2.292,80 μονάδες, μειωμένος κατά 0,77%.
37
Ο γενικός δείκτης τιμών έχασε τη μάχη με το επίπεδο των 2.300 μονάδων, παρά τα σημαντικά κέρδη που κατέγραψε και σήμερα, Δευτέρα, ο τραπεζικός κλάδος.
Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης διαμορφώθηκε στις 2.292,80 μονάδες, μειωμένος κατά 0,77% σε σχέση με την συνεδρίαση της Παρασκευής.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης παρουσίασε μικρές απώλειες 0,27%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κατέγραψε πτώση 0,60% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 1,87%.
Με αρνητικό πρόσημο έκλεισαν οι περισσότεροι από τους επιμέρους κλαδικούς δείκτες. Τις μεγαλύτερες απώλειες είχαν της Κλωστοϋφαντουργίας με 2,63%, των Συμμετοχών με 2,59% και των Εκδόσεων με 2,53%.
Αντίθετα, τη μεγαλύτερη άνοδο πέτυχαν των Τροφίμων-Ποτών με 3,18%, των Επενδύσεων με 2,83% και των Τραπεζών με 1,38%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 195,2 εκατ. ευρώ. Από τις 370 μετοχές που διαπραγματεύθηκαν, 207 κινήθηκαν ανοδικά, 119 πτωτικά, ενώ η τιμή 44 μετοχών παρέμεινε αμετάβλητη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ουκρανία: Επιθέσεις κατά αστυνομικών – Εκρήξεις σε οχήματα και αστυνομικό τμήμα
- Πώς η ανησυχία για την Τεχνητή Νοημοσύνη θα μπορούσε να τροφοδοτήσει ένα νέο εργατικό κίνημα
- Κτηνοτροφία: Γιατί ακριβαίνει το βοδινό στις ΗΠΑ;
- Instagram: Έρχεται ανασχεδιασμός – Τι θα εμφανίζεται πλέον στη ροή σας
- Καναδάς: Η κυβέρνηση κάλεσε τους εκπροσώπους ασφαλείας της OpenAI, αναφορικά με ένοπλη επίθεση σε σχολείο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]

