
Ο Μιχαλίτσιος στο «τιμόνι» της ομάδας του Αρη
Αποδεκτή έκαναν την Δευτέρα την παραίτηση του Γ.Φοιρού και των συνεργατών του από το τεχνικό επιτελείο του Αρη, οι διοικούντες την ομάδα. Ανακοινώθηκε όμως η πρόσληψη του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας των Νέων, Γ.Μιχαλίτσου.
26
Αποδεκτή έκαναν την Δευτέρα την παραίτηση του Γιώργου Φοιρού και των συνεργατών του από το τεχνικό επιτελείο του Αρη, οι διοικούντες την ομάδα, οι οποίοι ακολούθως ανακοίνωσαν την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας των Νέων, Γιώργου Μιχαλίτσου.
Ο τελευταίος σε δηλώσεις του ως προπονητής, πλέον, των «κιτρίνων» τόνισε:
«Ευχαριστώ του ανθρώπους του Αρη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ολοι αναγνωρίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και θα ήταν δύσκολη η θέση κάθε προπονητή, όχι μόνο η δική μου. Εγώ όμως είναι πρώτα οπαδός και όχι μόνο προπονητής και δεν μπορούσα να αρνηθώ να προσφέρω βοήθεια. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα».
»Δεν είμαι εκτός πραγματικότητας, ξέρω τις αντικειμενικές δυσκολίες που με περιμένουν, αλλά δεν είμαι δειλός για να κάνω πίσω την κρίσιμη αυτή στιγμή. Φυσικά θα χρειαστώ τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών, των φιλάθλων και όλων των παραγόντων, για να φέρω σε πέρας το δύσκολο έργο που μου ανατέθηκε. Πιστεύω όμως ότι ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα, επειδή έχει κόσμο και κάποια στιγμή θα βρει το δρόμο του».
Την αποδοχή της παραίτησης του Γιώργου Φοιρού η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης της, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:
«Μετά την γραπτή παραίτηση του προπονητή Γιώργου Φοιρού (και των δύο συνεργατών του) σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μας, δώσαμε εύλογο χρόνο να επανεκτιμήσει την απόφασή του και τον καλέσαμε δημοσίως –σκεπτόμενος πιο ώριμα- να την ανακαλέσει.
Αυτό δεν έγινε μέχρι τώρα και μια συνεχιζόμενη κατάσταση αναμονής θα ήταν καταστροφική για τον Αρη μας.
Σήμερα, Δευτέρα 4-8-2003, κάνουμε δεκτές τις παραιτήσεις τους και τους ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα προσφορά τους.
Καλούμε τους Αρειανούς φιλάθλους σε συστράτευση, συμπαράσταση, ομόνοια, και σκληρή δουλειά για την ολοκληρωτική ανασυγκρότηση και οριστική εξυγίανση του Αρη μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- CIA, Γάζα και Ιράν – Το εντυπωσιακό κλείσιμο των Strokes στο Coachella
- Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 100 χρόνια από την ίδρυση του – Η ανάρτηση της ΠΑΕ (pic)
- Τραγωδία στο Ηράκλειο: 50χρονος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε γλέντι
- Λιοσίων: Στον εισαγγελέα ο 16χρονος Σουδανός που παρέσυρε την 16χρονη
- Λαζαρίδης: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης – «Ο πρωθυπουργός είχε ευθύνη»
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΚΑ’)





