26

Για άλλα δύο χρόνια, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι θα θαυμάζουν τις ενέργειες του Ζινεντίν Ζιντάν στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Γάλλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοίνωσε σήμερα ότι το 2005 θα «κρεμάσει τα παπούτσια του» προς απογοήτευση των θαυμαστών του.

«Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και μέχρι να λήξει, θα παίζω όσο καλύτερα μπορώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν από την πόλη Κουνμινγκ της Κίνας, όπου βρίσκεται η Ρεάλ και προσέθεσε:

«Όταν περάσουν αυτά τα δύο χρόνια θα αποχωρήσω ήρεμα».

Ο Ζιντάν που θεωρείται -και όχι άδικα- ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ιστορία, συμπλήρωσε εφέτος 31 χρόνια ζωής και στην πλούσια καριέρα του έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα, με αποκορύφωμα το Μουντιάλ του 1998 και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δύο χρόνια αργότερα με τους «τρικολόρ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ