
Διερευνάται διαρροή προσωπικών δεδομένων για τα σιαμαία της Θεσσαλονίκης
Την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κινητοποίησε η παρουσίαση από τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης εικόνες των σιαμαίων που γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπήρξε διαρροή πληροφοριών από το νοσοκομείο.
28
Την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κινητοποίησε η δημοσιοποίηση της γέννησης των σιαμαίων που γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Με επιστολή προς τη διοίκηση του Ιπποκρατείου, η Αρχή ζητά διευκρινίσεις σχετικά με τις εικόνες των βρεφών που παρουσιάστηκαν από τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.
«Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε αν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αφορούν στα συγκεκριμένα βρέφη και, αν ισχύει αυτό, σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί για αυτή την παράβαση των προσωπικών δεδομένων», αναφέρεται στη σχετική επιστολή.
Σύμφωνα με Το Βήμα, η Αρχή δέχτηκε επίσης ανώνυμη καταγγελία για διαρροή από το νοσοκομείο του ονόματος της οικογένειας που απέκτησε τα σιαμαία και ζητά από τη διοίκηση του Ιπποκρατείου να διαπιστώσει εάν πράγματι υπήρξε τέτοιου είδους διαρροή πληροφοριών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 5-4: Παίζοντας μπάλα στο Λούβρο…
- Γιορτή σήμερα 29 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Το Ευρωκοινοβούλιο καλεί την ΕΕ να καταρτίσει ορισμό του βιασμού με βάση τη συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 29.04.2026]




