Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ελέγξει τα δημόσια οικονομικά, υποστηρίζει η ΝΔ
«Τα στοιχεία για την εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού αποδεικνύουν τον πλήρη εκτροχιασμό του, ο οποίος οφείλεται στο όργιο κρατικής σπατάλης» δήλωσε την Τρίτη ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ Γιώργος Αλογοσκούφης.
27
«Τα στοιχεία για την εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού αποδεικνύουν τον πλήρη εκτροχιασμό του. Εκτροχιασμό που οφείλεται στο όργιο κρατικής σπατάλης και στις μεγάλες υστερήσεις στα δημόσια έσοδα» δήλωσε την Τρίτη ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ Γ.Αλογοσκούφης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού κατά το πρώτο πεντάμηνο.
«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να ελέγξει την εξέλιξη των δημοσίων οικονομικών. Και, καθώς ξετυλίγεται η προεκλογική περίοδος, τα πράγματα δεν μπορεί παρά να χειροτερεύσουν. Η σημερινή κυβέρνηση έχει κλείσει τον κύκλο της. Η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο μια νέα πολιτική και μια νέα κυβέρνηση» υποστήριξε ο κ. Αλογοσκούφης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κακοκαιρία Kristin: Τι ξέρουμε για το φαινόμενο που θα «χτυπήσει» τη χώρα
- Λεωφορείο με μαθητές συγκρούστηκε με βαν στη Χαλκιδική – Τρεις τραυματίες
- Το άλλο το ανέκδοτο με τον Δημητριάδη σας το είπα;
- Εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα: «Όλοι έλεγαν ότι μυρίζει στο εργοστάσιο – Δεν θα το καταθέσουν γιατί φοβούνται»
- Μαχαιρώθηκαν οπαδοί της Τσέλσι στην Ιταλία (vid, pics)
- Εκκλησία Κρήτης: Ολοκληρώθηκε η εκλογή των νέων μητροπολιτών στα Χανιά και στο Σπήλι
