Δεκτή η προσφυγή της Ελλάδας κατά απόφασης της Κομισιόν για τα γαλακτομικά
Δεκτή έγινε η προσφυγή της Ελλάδας κατά της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 5ης Φεβρουαρίου 2001, με την οποία αποκλείστηκαν από την κοινοτική χρηματοδότηση δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν από τη χώρα μας στον τομέα των γαλακτοκομικών.
27
Δεκτή έγινε η προσφυγή της Ελλάδας κατά της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 5ης Φεβρουαρίου 2001, με την οποία αποκλείστηκαν από την κοινοτική χρηματοδότηση δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν από τη χώρα μας στον τομέα των γαλακτοκομικών.
Συγκεκριμένα, είχαν επιβληθεί σε βάρος της Ελλάδας τόκοι υπερημερίας λόγω της καθυστερημένης καταβολής της συμπληρωματικής εισφοράς που οφειλόταν για την περίοδο εμπορίας 1995-1996.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων της 12ης Ιουνίου, τα ποσά που παρακρατήθηκαν από την Ελλάδα μέσω της δημοσιονομικής διόρθωσης, τα οποία ανέρχονται σε 271.732,86 ευρώ (ή 92.592.972 δραχμές) θα επιστραφούν.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Γεωργίας, η απόφαση αυτή κρίνεται θετική για την ελληνική οικονομία και είναι προς όφελος των Ελλήνων κτηνοτρόφων και ιδιαίτερα όσων ασχολούνται με την γαλακτοπαραγωγό αγελαδοτροφία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Κόντρα για τα Ίμια στη Βουλή – «Καρφιά» Λαζαρίδη στο ΠΑΣΟΚ για «γκριζάρισμα» του Αιγαίου – «Βρώμικες πρακτικές προπαγάνδας», απαντά ο Χριστίδης
- Διαιτητές Super League: «Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο»
- «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» – Συγκλονίζει ο οδηγός της νταλίκας που «καρφώθηκε» το βαν – Την Πέμπτη η επιστροφή των 3 τραυματιών
- Περιφέρειες Ελλάδας: Η σύνταξη του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί ιστορική στιγμή
- Ο Μπενίτεθ εγγυήθηκε ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί: «Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε καλύτεροι»
- Μάρκος Βαφειάδης: Η «επεξεργασία»



