
Στο τραπέζι του διαλόγου τον Ιούλιο Αλβανοί του Κοσόβου και Σέρβοι
Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου Αλβανοί του Κοσόβου και Σέρβοι, ξεκινώντας με θέματα χαμηλής πολιτικής, καθώς χαρακτηρίζεται πρόωρη κάθε σκέψη για συζητήσεις γύρω από τα μεγάλα προβλήματα.
28
Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου Αλβανοί του Κοσόβου και Σέρβοι, ξεκινώντας με θέματα χαμηλής πολιτικής, καθώς χαρακτηρίζεται πρόωρη κάθε σκέψη για συζητήσεις γύρω από τα μεγάλα προβλήματα, όπως το τελικό καθεστώς του Κοσόβου και η επιστροφή των Σέρβων προσφύγων.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Θεσσαλονίκης, ο διάλογος θα ξεκινήσει στις Βρυξέλλες. Μάλιστα, στα συμπεράσματα της Συνόδου θα χαιρετίζεται η έναρξη των συζητήσεων μεταξύ Βελιγραδίου-Πρίστινας.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει προς την κατεύθυνση αυτή κάποια συμβολική κίνηση, με την προτροπή των Ευρωπαίων ηγετών, όπως π.χ. μια χειραψία μεταξύ του Ιμπραήμ Ρουγκόβα και του Σέρβου πρωθυπουργού Ζόραν Ζίβκοβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νέο επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Αθήνα – 58χρονος επιτέθηκε με γαλλικό κλειδί σε 38χρονο
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Σκωτία: Οργή για τη μητέρα που σκότωσε την 19 ημερών κόρη της – Aνέβασε βίντεο ζητώντας χρήματα για την κηδεία της
- Ηγουμενίτσα: Μισός τόνος υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από το ελληνικό FBI
- Το μανιφέστο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Κάλεσμα σύγκλισης στα αριστερά του Κέντρου – Μεταρρύθμιση και ρήξη
- «H Μελάνια Τραμπ έτοιμη για κατασκοπία» – Φόρεσε τα γυαλιά ηλίου Meta της Ray-Ban



