Διακόπηκε η διαφημιστική εκστρατεία της Travel Card
Aμεση διακοπή της διαφημιστικής εκστρατείας της Travel Card διέταξε ην Πέμπτη ο πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών μέχρι την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).
27
Aμεση διακοπή της διαφημιστικής εκστρατείας της Travel Card διέταξε ο πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών μέχρι την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου την Πέμπτη.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο ΗΑΤΤΑ είχε εντοπίσει, από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας της νέας κάρτας διακοπών, σειρά προβλημάτων που αφορούν στην προστασία των καταναλωτών, στην παραπλανητική διαφήμιση και στη γενικότερη νομιμότητα της λειτουργίας και των όρων της νέας κάρτας που υπόσχεται στους καταναλωτές διανυκτερεύσεις στην τιμή ενός πρωινού.
Στην ανακοίνωση του ΗΑΤΤΑ αναφέρεται ότι ο καταναλωτής, αγοράζοντας τη νέα κάρτα όπως είναι συσκευασμένη, δεν γνωρίζει τι ακριβώς περιέχει και τι ακριβώς αγοράζει, καθώς χρονικοί περίοδοι χρήσης της κάρτας, κρατήσεις δωματίων και τρόπος συναλλαγής είναι αόριστα και άγνωστα εκ των προτέρων στον πελάτη.
Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη ανακοίνωση της η εταιρεία που εκδίδει την κάρτα ανέφερε ότι σε λιγότερο από ένα μήνα έχει διαθέσει 120.000 κάρτες από 55.000 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΗΠΑ: Έπνιξαν στα δακρυγόνα διαδήλωση στο Τέξας ενάντια στην απέλαση 5χρονου από την ICE
- Αταμάν: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ – Αυτό είναι το κλειδί κόντρα στη Βιλερμπάν»
- Αλέξ Πρέτι: Τρομοκράτη με το στανιό, προσπαθεί να τον βγάλει ο Τραμπ – Το βίντεο που ανάρτησε
- Έχω παιδιά: Η οικογένεια Πολίτη είναι και πάλι εδώ
- Ο Ρουσόπουλος πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 16ου συνεδρίου της ΝΔ που θα διεξαχθεί 15-17 Μαΐου
- Ο Μπαρτζώκας εμφανίστηκε σε βιντεοκλήση στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και έγινε viral (pic)
