Βρέθηκε ανοικτά της Ικαρίας η άτρακτος του μοιραίου ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ
Αθήνα: Εντοπίστηκε τα μεσάνυκτα της Τετάρτης, ανοικτά της Ικαρίας, η άτρακτος και η ουρά του μοιραίου ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ, το οποίο είχε πέσει με τέσσερα άτομα πλήρωμα, λίγο πριν προσεγγίσει στο αεροδρόμιο του νησιού, πριν από τρεις περίπου εβδομάδες.
Αθήνα: Εντοπίστηκε τα μεσάνυκτα της Τετάρτης, ανοικτά της Ικαρίας, η άτρακτος και η ουρά του μοιραίου ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ, το οποίο είχε πέσει με τέσσερα άτομα πλήρωμα, λίγο πριν προσεγγίσει στο αεροδρόμιο του νησιού, πριν από τρεις περίπου εβδομάδες.
Η άτρακτος του μοιραίου ελικοπτέρου εντοπίσθηκε από το ωκεανογραφικό «Αιγαίο» και το βαθυσκάφος «Θέτις», σε βάθος 75 μέτρων και στην θαλάσσια περιοχή Φανάρι, στη θέση Πετράδια.
Η άτρακτος του ελικοπτέρου εντοπίζεται στην προέκταση του αεροδιαδρόμου 33, που επιχείρησε να πάρει λίγο πριν προσγειωθεί ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου.
Με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσει η διαδικασία ανέλκυσης της ατράκτου, και ο εντοπισμός των τεσσάρων μελών του πληρώματος. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές και επιτρέπουν την πραγματοποίηση των ερευνών.
Στην περιοχή αναμένεται να σπεύσουν ο αρμόδιος εισαγγελέας και οι συγγενείς των αγνοουμένων.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Οι «Δεσμώτες επιστρέφουν» προστατευμένοι από μουσειακό κέλυφος, στην Εσπλανάδα του Φαλήρου
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
- Κόπα Άφρικα: Οι σχέσεις μεταξύ αφρικανικών κρατών υπερτερούν του ποδοσφαίρου
