
Επίθεση αυτοκτονίας θα είχε στόχο τον υφυπουργό Αμυνας του Αφγανιστάν
Επίθεση αυτοκτονίας που θα είχε στόχο τον Ουζμπέκο πολέμαρχο και υφυπουργό Αμυνας του Αφγανιστάν, Ρασίντ Ντόστουμ, απέτρεψαν οι Αρχές της χώρας. Όπως ανακοινώθηκε ένα άτομο συνελήφθη.
53
Επίθεση αυτοκτονίας που θα είχε στόχο τον Ουζμπέκο πολέμαρχο και υφυπουργό Αμυνας του Αφγανιστάν, Ρασίντ Ντόστουμ, στο απέτρεψαν οι Αρχές της χώρας. Όπως ανακοινώθηκε ένα άτομο συνελήφθη.
Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του Αφγανού υφυπουργού Αμυνας επιβεβαίωσε ότι «απετράπη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ρασίντ Ντόστουμ, την Τετάρτη, στο Μαζάρ ι Σαρίφ» στο βόρειο Αφγανιστάν.
Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι ένα άτομο συνελήφθη, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δολοφονική επίθεση θα διεξαγόταν από καμικάζι, που σχεδίαζε να ανατιναχθεί κοντά στον Αφγανό αξιωματούχο. Υπό διερεύνηση βρίσκονται τα κίνητρα της απόπειρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Θα δοθεί στη δημοσιότητα το φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν;
- ΑΕΛ Novibet: Ζητάει αύξηση των ομάδων της Super League από 14 σε 16
- Ryanair: Ανοιχτό το θέμα με την παραμονή της βάσης στη Θεσσαλονίκη – Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη χωρίς «λευκό καπνό»
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Παλιά, οι πλούσιοι δεν έμοιαζαν έτσι – Γκροτέσκα εξογκώματα, αφύσικα χείλη
- Με την πλάτη στον τοίχο ο Λανουά μετά την πρόκληση με τον Σότσα

