Αυξημένα τα παράπονα των καταλωτών στο ΥΠΑΝ το 2002 για υπηρεσίες και προϊόντα
Αυξημένα ήταν τα παράπονα των καταναλωτών πέρυσι σε σχέση με το 2001 για προϊόντα και υπηρεσίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα το υπουργείο Ανάπτυξης, η τηλεφωνική γραμμή 1720 δέχθηκε 5536 κλήσεις.
27
Αυξημένα ήταν τα παράπονα των καταναλωτών πέρυσι σε σχέση με το 2001 για προϊόντα και υπηρεσίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα το υπουργείο Ανάπτυξης, η τηλεφωνική γραμμή 1720 δέχθηκε 5536 κλήσεις έναντι 4321 την προηγούμενη χρονιά.
Τα περισσότερα παράπονα είχαν σχέση με τις υπηρεσίες (4.067 κλήσεις), έναντι των αγαθών (1.469 κλήσεις).
Από τις υπηρεσίες τα ενοίκια, οι ασφαλιστικές και τα ινστιτούτα αδυνατίσματος – γυμναστήρια – κέντρα διατροφής συγκέντρωσαν την πλειοψηφία των αποριών και παραπόνων των καταναλωτών προς την υπηρεσία προστασίας καταναλωτή, ενώ από τα αγαθά κυριάρχησαν τα προβλήματα με τη χρήση του ευρώ, τα ηλεκτρικά είδη και τα τρόφιμα.
Το Δεκέμβριο έγιναν 452 κλήσεις και τις πρώτες θέσεις κατέχουν και πάλι ερωτήματα σχετικά με τις μισθώσεις κατοικιών και τα ινστιτούτα αδυνατίσματος – γυμναστήρια – κέντρα διατροφής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι ΗΠΑ επιβάλουν δασμούς σε όποιον προμηθεύει πετρέλαιο στην Κούβα – Μεγαλειώδης πορεία στην Αβάνα
- ΗΠΑ: Συμφωνία στο Κογκρέσο για την αποτροπή νέου shutdown – «Έσπασε» η χρηματοδότηση σε δύο νομοσχέδια
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vid)
- Οι ΗΠΑ εκδίδουν γενική άδεια ώστε να εμπλακούν εταιρείες στον πετρελαϊκό τομέα στη Βενεζουέλα
- Μπενίτεθ: «Όποιος κληρωθεί μαζί μας θα είναι άτυχος-Μπράβο σε Ταμπόρδα και όλη την ομάδα»
- Λουτσέσκου: «Θαυμάζω την εικόνα των παικτών μου, σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι μετά την τραγωδία»
