
Νέες συλλήψεις στην υπόθεση της τρομοκρατίας αναμένονται εντός Ιανουαρίου
Νέες εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας αναμένονται στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Οι Αρχές εξετάζουν τη δράση κάποιων ατόμων -άνω των δέκα ο αριθμός τους-, που σχετίζονται με τον ΕΛΑ, την 1η Μάη, τους Επαναστατικούς Πυρήνες, αλλά και τη 17Ν.
38
Νέες εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας αναμένονται εντός Ιανουαρίου και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο δεκαήμερο. Στελέχη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, τα οποία επικαλείται η εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, τονίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι της τρομοκρατίας έχουν τεθεί κάτω από το ερευνητικό μικροσκόπιο των εγκληματολογικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.
Το σύνολο των ατόμων που απασχολεί τις Αρχές ξεπερνά τα δέκα. Τα στοιχεία τριών από αυτά έχουν αποκρυπτογραφηθεί με βάση το υλικό από τα αρχεία της Στάζι και οι Αρχές τα εντάσσουν στη δράση του ΕΛΑ. Αλλοι τρεις εμπλέκονται στη δράση της 1ης Μάη, ενώ υπάρχουν άλλα οκτώ άτομα, τα οποία η Αντιτρομοκρατική εντάσσει στους Επαναστατιοκύς Πυρήνες, στα διάφορα υποσύνολα του ΕΛΑ και στις παρυφές της 17Ν.
Οι διωκτικές Αρχές αξιοποιούν τώρα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών τόσο από την υπόθεση της 17Ν όσο και από παλαιότερες υποθέσεις, καθώς επίσης και μαρτυρίες για τη δράση των συγκεκριμένων ατόμων. Στόχος, όπως πάντα, είναι η συγκέντρωση στοιχείων ικανών να στηρίξουν κατηγορίες ενώπιων των εισαγγελέων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Στη ΜΕΘ 40χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι
- Ολυμπιακός σε Πολονάρα: «Σε ευχαριστούμε για το παράδειγμα που έδωσες με τη δύναμη και το πνεύμα σου»
- Κεφαλονιά: Πώς έμαθε η μητέρα της Μυρτούς ότι η κόρη της ήταν νεκρή – Σπαρακτική η περιγραφή της
- Emily in Paris: Απόβαση στην Ελλάδα – Γυρίσματα στις Κυκλάδες, Λάκης Γαβαλάς και το ρίσκο του screen tourism
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου
- Δήμος Φιλιατών: Αίτημα για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στις Πανελλαδικές για τους μαθητές της περιοχής

