Ο David Coulthard παραδέχτηκε ότι, αν η McLaren έπαυε να αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1, θα την εγκατέλειπε.



«Αν είχα την ευκαιρία να φύγω από την ομάδα μου, ενισχύοντας τις πιθανότητες να κατακτήσω τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, ομολογώ ότι δεν θα δίσταζα να προχωρήσω σε αυτή την κίνηση» δήλωσε ο Σκοτσέζος οδηγός.



Ο Coulthard επιμένει επίσης ότι γνώριζε τι χρειαζόταν, για να κατακτήσει ο ίδιος το πρωτάθλημα στη McLaren. «Το πρώτο βήμα είναι να βρεθώ στη θέση του πρώτου οδηγού της ομάδας και πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος στόχος είναι εφικτός. Αυτό θα εξαρτηθεί κατά ένα μέρος από εμένα και κατά άλλο από την ομάδα. Είναι γνωστά αυτά. Υπάρχουν επίσης πράγματα που θα πρέπει να ξεπεράσω, όπως η εσφαλμένη εκκίνηση που πραγματοποίησα στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών. Ομοίως υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να βελτιωθούν στην ομάδα» συμπλήρωσε ο οδηγός της McLaren.

auto.in.gr