
Formula 1: O M.Schumacher αναρρώνει από την εγχείρηση στο πόδι του
Τέσσερις με έξι εβδομάδες θα διαρκέσει η ανάρρωση του Michael Schumacher από την εγχείρηση που υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να αφαιρεθεί η λάμα που είχε τοποθετηθεί στο δεξί του πόδι, μετά τον περσινό τραυματισμό του στο βρετανικό Grand Prix.
Τέσσερις με έξι εβδομάδες θα διαρκέσει η ανάρρωση του Michael Schumacher από την εγχείρηση που υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να αφαιρεθεί η λάμα που είχε τοποθετηθεί στο δεξί του πόδι, μετά τον περσινό τραυματισμό του στο βρετανικό Grand Prix.
Η εγχείρηση του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο La Pitie Salpetriere του Παρισιού -και όχι στη Γενεύη, όπως αρχικά είχε γραφτεί στον Τύπο. Επικεφαλής της επέμβασης ήταν ο γιατρός Saillant, ο οποίος και δήλωσε ότι ήταν μία επέμβαση ρουτίνας χωρίς καμία επιπλοκή.
Μέχρι στιγμής, ο οδηγός της Ferrari δεν μπορεί να στηριχθεί στο πόδι του και οι γιατροί τού απαγόρευσαν το περπάτημα όλη την εβδομάδα. Ο ίδιος, ωστόσο, δηλώνει αισιόδοξος ότι θα περπατήσει σύντομα και, όταν επιστρέψει τον Ιανουάριο στην ενεργό δράση, θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο του.
“Νιώθω καλά και είμαι σίγουρος ότι θα περπατήσω και πάλι πολύ σύντομα. Σκοπεύω να πάω διακοπές τα Χριστούγεννα. Όταν επιστρέψω, θα είμαι όσο καλός ήμουν πάντα” δήλωσε ο Michael Schumacher.
auto.in.gr
- Κατερίνα Καινούργιου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον τοκετό και η επιστροφή στην εκπομπή
- Stoiximan: «Πού ήσουν;»
- Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τι δηλώνει και πόσα ακίνητα διαθέτει
- Ηράκλειο: Το σημείο που βρέθηκε αιμόφυρτη η 28χρονη μητέρα – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
- Ξεκάθαρος ο Αρμπελόα: «Πρέπει να βάλουμε το… εγώ μας κάτω από την ομάδα»
- Πανεπιστήμια και σχολεία τρέχουν να πληρώσουν λύτρα μετά τη μεγάλη κυβερνοεπίθεση στο Canvas