Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στην Opel ύστερα από τις 100.000 παραγγελίες για το νέο Corsa στην Ευρώπη από τα μέσα Οκτωβρίου, όταν άρχισε να διατίθεται το μοντέλο στην αγορά, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας. Για το «μικρό» μοντέλο της Opel, το Agila, που κυκλοφορεί στην αγορά από τις αρχές του καλοκαιριού, οι παραγγελίες έφτασαν στις 55.000.



Στη χώρα μας αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραγγελίες για το νέο Corsa, το οποίο παρουσιάζεται από τις 6 έως τις 11 Νοεμβρίου στις εκθέσεις των αντιπροσώπων της Opel Ελλάς, έφτασαν τις 850.000, ενώ έχει προπωληθεί και όλη η διαθέσιμη παραγωγή μοντέλων Agila.



Περισσότερα από έξι εκατομμύρια Corsa προηγούμενης γενιάς πέρασαν από τις γραμμές παραγωγής έντεκα εργοστασίων της γερμανικής εταιρείας σε πέντε ηπείρους.



Οι υπεύθυνοι της Opel προβλέπουν ότι ο όγκος παραγωγής του νέου Corsa θα φτάσει το 2001 τις 590.000 μονάδες, ενώ οι πωλήσεις του Agila αναμένεται να φτάσουν τα 100.000 οχήματα.

auto.in.gr