
Έξι νεκροί και 60 αγνοούμενοι εξαιτίας κατολίσθησης στην Κολομβία
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 60 αγνοούνται εξαιτίας κατολίσθησης που προκλήθηκε από ραγδαίες βροχοπτώσεις στη βόρεια Κολομβία. Εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα είναι μεγάλος, καθώς ένα χωριό θάφτηκε στη λάσπη.
53
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 60 αγνοούνται εξαιτίας κατολίσθησης που προκλήθηκε από ραγδαίες βροχοπτώσεις στη βόρεια Κολομβία την Πέμπτη. Εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα είναι μεγάλος, καθώς ένα χωριό θάφτηκε στη λάσπη.
Όπως μετέδωσε το Reuters, δύο λόφοι κατέρρευσαν, με αποτέλεσμα τόνοι λάσπης και βράχων να κατακλύσουν το χωριό Μοντεκρίστο στην περιοχή Μπολιβάρ, 400 χλμ από την πρωτεύουσα της χώρας.
Οι τοπικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει το θάνατο έξι ατόμων, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα και τρία παιδιά, ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι οι 60 αγνοούμενοι έχουν, επίσης, χάσει τη ζωή τους.
Επιπλέον, οι καταρακτώδεις βροχές δυσχεραίνουν τη μετάβαση των σωστικών συνεργείων στην πληγείσα περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φιορεντίνα – Σασουόλο 0-0: Βολική ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι»
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών
- ΗΠΑ: «Οι πυροβολισμοί ήταν τόσο δυνατοί»: Ο τρόμος στο δείπνο Τραμπ και τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας
- LIVE: Κηφισιά – Παναιτωλικός
- Rolling Stones: Όταν ο Μικ Τζάγκερ ξεγέλασε το θάνατο δύο φορές – Η ηρωίνη, η γροθιά και η φύλακας-άγγελος Φέι Ντάναγουεϊ


