26

Υγιεινό περίπατο έκανε ο ΠΑΟΚ στο κλειστό του Φοίνικα απέναντι στη Σλόβαν Λιουμπλιάνας. Οι Θεσσαλονικείς, στην πρεμιέρα του Champions Cup, επικράτησαν 94-79 των Σλοβένων, πραγματοποιώντας έτσι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης.

Με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, στη διάρκεια της οποίας οι Σλοβένοι πρόβαλαν αντίσταση (26-23), στο υπόλοιπο διάστημα ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, διατηρώντας σταθερά μια διαφορά πάνω από τους 10 πόντους. Έτσι, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ήρθε το τελικό αποτέλεσμα.

Από την αναμέτρηση αποχώρησε στο 16ο λεπτό ο Μιλισάβλιεβιτς, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στους προσαγωγούς.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 59-44, 74-61, 94-79
ΠΑΟΚ: Μιλισάβλιεβιτς 6, Αποστολίδης, Λιμνιάτης 2, Βασιλειάδης 13 (1), Χρήστου, Βασιλόπουλος 8 (2), Κόμματος 24 (3), Μπραγκς 22 (1), Κάρτερ 4, Σκοτ 15 (1).
Σλόβαν: Ντότσιτς 12, Βίτολς 2, Ζάκελι, Ζντοβτς 9 (1), Σάβιτς 3 (1), Πατιγιούνας 15 (2), Σλόκαρ 19 (1), Ζούπαν 5 (1), Τρνκ 14.

Νίκη και για το Περιστέρι

Μπορεί να ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο φετινό παιχνίδι και το πρώτο ευρωπαϊκό, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του Περιστερίου να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη, στην πρεμιέρα του Champions Cup, επικράτησε 93-82 της Χάποελ Ιερουσαλήμ, σε αγώνα για τον Α Ομιλο που έγινε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Πρώτος σκόρερ για τους «πρίγκηπες των δυτικών προαστείων» αναδείχθηκε ο Κούρτοβιτς που σημείωσε 18 πόντους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ