
Ικανοποιημένη η ΔΟΕ από την πρόοδο της Ολυμπιακής προετοιμασίας
Την ικανοποίησή του για την πρόοδο της Ολυμπιακής προετοιμασίας εξέφρασε, μετά την ενημερωτική συνάντηση με τους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής Αθήνα 2004, την Πέμπτη, ο επικεφαλής κλιμακίου της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ζιλμπέρ Φελί.
53
Την ικανοποίησή του για την πρόοδο της Ολυμπιακής προετοιμασίας εξέφρασε, μετά την ενημερωτική συνάντηση με τους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής Αθήνα 2004, την Πέμπτη, ο επικεφαλής κλιμακίου της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ζιλμπέρ Φελί.
Ο κ. Φελί ενημερώθηκε για τους τομείς των κατασκευαστικών έργων, των Ολυμπιακών Λειτουργιών και προσαρμογών, καθώς και της φιλοξενίας.
Ο εκπρόσωπος της ΔΟΕ δήλωσε ότι «σε ό,τι αφορά στις προετοιμασίες για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων θα έλεγα ότι έχει σημειωθεί πρόοδος, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα της Αθήνα 2004 από το οποίο είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Το ίδιο ισχύει για την πρόοδο στον τομέα των Ολυμπιακών Λειτουργιών. Επίσης, αναφορικά με το θέμα της φιλοξενίας και διαμονής, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε αρχίσει να βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ».
Ο κ. Φελί υπογράμμισε ότι «Παρά ταύτα, θα πρέπει να παραμείνουμε σε επιφυλακή, γιατί ο χρόνος που απομένει στη διάθεσή μας είναι περιορισμένος. Όλα τα μέρη θα πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται με τους ίδιους ρυθμούς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα».
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, υπό τον Ντένις Όσβαλντ, προκειμένου να εξεταστεί λεπτομερώς και σε όλους τους τομείς η πορεία προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Σκληρό μήνυμα Τραμπ στην Αβάνα με νέο πακέτο κυρώσεων
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


