28

Στα κενά που αφορούν στο λεγόμενο «φιάσκο της Λουίζης Ριανκούρ» προτίθεται να αναφερθεί ο Σάββας Ξηρός τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του Γιώργου Αγιοστρατίτη έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Στόχος του Σ.Ξηρού, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστικών προσώπων στο επεισόδιο της 23ης Μαρτίου του 1992, θα είναι πιθανότατα να διαψεύσει τα περί μεγάλης και προσχεδιασμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Σύμφωνα με Το Βήμα, θα μιλήσει για σχεδόν τυχαία παρουσία τριών αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. (όχι της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο έπειτα από ειδοποίηση κάποιου… θυρωρού της περιοχής και όχι κάποιας μυστηριώδους πληροφοριοδότριας.

Σημειώνεται ότι τόσο στην προανακριτική του απολογία, όσο και σε αυτή ενώπιον του εφέτη ανακριτή, ο Σάββας Ξηρός δεν έχει κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο επεισόδιο της Λουίζης Ριανκούρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ