Αυξήσεις έως και 50% σε 167 φάρμακα από 29 Ιουλίου
Αθήνα: Αυξήσεις που ξεκινούν από το 1,3% και φτάνουν μέχρι και το 50% θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις τιμές 167 φαρμάκων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης.
Αθήνα: Αυξήσεις που ξεκινούν από το 1,3% και φτάνουν μέχρι και το 50% θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις τιμές 167 φαρμάκων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης.
Τα σκευάσματα αυτά έχουν στην πλειονότητά τους χαρακτηριστεί από τον ΕΟΦ ως απαραίτητα και αναντικατάστατα. Κατά συνέπεια, η μη αύξηση των τιμών τους θα μπορούσε να προκαλέσει έλλειψη στην αγορά και να δημιουργήσει προβλήματα στη δημόσια υγεία.
Μεταξύ των φαρμάκων της λίστας περιλαμβάνονται πολλές ορμόνες, εμβόλια, αντιβιοτικά και αντιπυρετικά.
Παράλληλα, αυξήσεις γίνονται σε ορισμένα φάρμακα ελληνικής παραγωγής, καθώς η τιμή τους ήταν τόσο χαμηλή, που, αν δεν αυξανόταν, θα αντιμετώπιζαν κίνδυνο απόσυρσης.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»

