
Πέντε νεκροί και χιλιάδες άστεγοι από τις πλημμύρες που σαρώνουν τη Βενεζουέλα
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις κατοικίες τους στη νοτιοδυτική Βενεζουέλα, η οποία πλήττεται από πρωτοφανείς βροχοπτώσεις· στους πέντε ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών.
51
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις κατοικίες τους στη νοτιοδυτική Βενεζουέλα, η οποία πλήττεται από πρωτοφανείς βροχοπτώσεις· στους πέντε ανέρχεται, μέχρι στιγμής, ο αριθμός των νεκρών από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών.
Όπως αναφέρει το BBC, σωστικά συνεργεία, αλλά και στρατιωτικές δυνάμεις της Βενεζουέλας βρίσκονται σε επιφυλακή, διανέμοντας τρόφιμα και ιατροφαρμακευτικές προμήθειες προς τους ανθρώπους που έχουν μείνει δίχως στέγη και οι οποίοι υπολογίζονται τουλάχιστον σε 45.000.
Ποταμοί έχουν υπερχειλίσει, τουλάχιστον 80.000 εκτάρια γης βρίσκονται κάτω από το νερό και χιλιάδες κατοικίες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης σε Μακρόν: Η κορωνίδα των συμφωνιών Ελλάδας – Γαλλίας είναι οι δεσμεύσεις αμοιβαίας συνδρομής
- Καιρός: Πιθανή ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα – Οι περιοχές
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Γλαβίνας: Το ΠΑΣΟΚ έχει εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας
- Ο Τι Τζέι Σορτς αναδείχθηκε MVP του play in (pic)
- Σαρλίζ Θερόν: Απόλυτη επιζήσασα – Ρισκάρει τα πάντα, επιβιώνει, προκαλεί ίλιγγο στο Μανχάταν
- Θεσσαλονίκη: Μέσα σε λίγες ώρες βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 793 παραβάσεις
