Νέα σειρά 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι γιατροί του ΙΚΑ
Αθήνα: Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους με 24ωρες απεργίες αποφάσισαν οι γιατροί του ΙΚΑ, οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή επιδομάτων, νέο ιατρικό μισθολόγιο και τη μονιμοποίηση 5.300 συμβασιούχων γιατρών του ιδρύματος.
Αθήνα: Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους με 24ωρες απεργίες αποφάσισαν οι γιατροί του ΙΚΑ, οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή επιδομάτων, νέο ιατρικό μισθολόγιο και τη μονιμοποίηση 5.300 συμβασιούχων γιατρών του ιδρύματος.
Οι γιατροί του ιδρύματος θα απεργήσουν στις 26 και 29 Ιουλίου, στις 2, 5, 12 και 13 Αυγούστου, καθώς και στις 16, 17, 18, 19, 20 Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται ότι σήμερα 19 Ιουλίου, λόγω απεργίας των γιατρών, τα ιατρεία θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα περιστατικά.
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Γιατρών του ΙΚΑ καταγγέλλει την κυβέρνηση και τη διεύθυνση του ιδρύματος για στείρα άρνηση και αδιαλλαξία να ικανοποιήσουν τα χρονίζοντα αιτήματα του κλάδου.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»

