Το 2005 θα αποσυρθεί οριστικά από το καλλιτεχνικό προσκήνιο ο Λουτσιάνο Παβαρότι
Την απόφαση να αποσυρθεί από την «ενεργό» δράση την ημέρα που θα συμπληρώσει τα 70 ανακοίνωσε ο Ιταλός τενόρος, Λουτσιάνο Παβαρότι. Μιλώντας στην εκπομπή Connie Chung Tonight του CNN, o καλλιτέχνης δήλωσε ότι αυτό θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου 2005.
30
Την απόφαση να αποσυρθεί από την «ενεργό» δράση την ημέρα που θα συμπληρώσει τα 70 του χρόνια ανακοίνωσε ο Ιταλός τενόρος, Λουτσιάνο Παβαρότι. Μιλώντας στην εκπομπή Connie Chung Tonight του CNN, o καλλιτέχνης δήλωσε ότι αυτό θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου 2005.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Παβαρότι μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας του, καθώς και για τους γονείς του που χάθηκαν πρόσφατα, σε διάστημα 6 μηνών.
Ο Ιταλός τενόρος ζήτησε εκ νέου συγγνώμη από τους θαυμαστές του επειδή τον περασμένο μήνα αναγκάστηκε να ακυρώσει την τελευταία στιγμή την εμφάνισή του στη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης.
Το κοινό, που είχε προμηθευτεί εισιτήρια κόστους 75 έως και 1.875 δολαρίων, παρακολούθησε τελικά την όπερα, καθώς τον Παβαρότι αντικατέστησε ο Σαλβατόρε Λιτσίτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Πελίστρι: «Δεν εξέτασα πρόταση για να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Δήμιοι και δεσμοφύλακες
- H ηδονιστική και πολιτική δόξα των βραδινών εξόδων – Από τους κήπους αναψυχής του 18ου αιώνα στο dance floor
- «Εκρηκτικό προηγούμενο»: Η απάντηση Αραγτσί μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τα ιρανικά παγωμένα στοιχεία
- Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]
- Ολυμπιακός: Πέμπτο φιλικό ματς, αντίπαλος η Αντβέρπ
- Ο Βέρνερ Χέρτζογκ έδωσε την πρώτη γεύση της επερχόμενης ταινίας του – Η συμμέτοχη στο Φεστιβάλ Βενετίας
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)
































![Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-372-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442