Σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι της Softex μετά τη διακοπή λειτουργίας του εργοστασίου
Σε διαθεσιμότητα τίθενται από αύριο και μέχρι τις 9 Αυγούστου οι 400 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Softex στη Δράμα, με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχουν πρώτες ύλες και παραγγελίες, οπότε η βιομηχανία θα σταματήσει προσωρινά τη λειτουργία της.
25
Σε διαθεσιμότητα τίθενται από αύριο και μέχρι τις 9 Αυγούστου οι 400 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Aθηναϊκής Χαρτοποιίας (Softex) στη Δράμα, με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχουν πρώτες ύλες, ούτε παραγγελίες, οπότε η βιομηχανία είναι υποχρεωμένη να σταματήσει προσωρινά τη λειτουργία της.
Η απόφαση αυτή των Ιταλών ιδιοκτητών της εταιρίας οδήγησε σε απόγνωση τους εργαζόμενους, οι οποίοι ζητούν να αρθούν άμεσα οι διαθεσιμότητες, με επείγον έγγραφό τους προς τους συναρμόδιους υπουργούς Ανάπτυξης, Ακη Τσοχατζόπουλο και Εργασίας, Δημήτρη Ρέππα, καθώς επίσης και προς τους υφυπουργούς Βιομηχανίας, Αλέξανδρο Καλαφάτη και Εργασίας, Ελευθέριο Τζιόλα.
ΜΠΕ
- Σοκ στο Παλάτι: Ο πρίγκιπας Άντριου έστελνε φωτογραφίες των θυγατέρων του στον παιδεραστή Έπσταϊν
- Βόλος – ΑΕΛ Novibet 0-2: Νέα νίκη για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη
- Δανία: «Ζήτα συγγνώμη!» – Διαδήλωση κατά των δηλώσεων Τραμπ για την υπηρεσία στρατιωτών χωρών του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν
- ΠΑΣΟΚ: Ευθεία κατηγορία στον Δούκα ότι υπονομεύει τον Ανδρουλάκη εξαπολύει ο Σταύρος Τζεδάκης, ανεβάζοντας τους τόνους και πυροδοτώντας σενάρια
- Με μηνύματα από το 112 ξεκίνησε η νέα σφοδρή κακοκαιρία – Live η πορεία των έντονων φαινομένων
- Σφαγές στο Πακιστάν: 92 μαχητές σκοτώθηκαν μετά από επιθέσεις στο Μπαλοχιστάν