Εννέα μη δεσμευτικές προσφορές για τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών
Στις εννέα ανήλθαν τελικά οι εταιρείες που υπέβαλαν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εξαγορά ποσοστού μεταξύ 40% και 60% των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ), υπογράφοντας και τη σχετική συμφωνία εχεμύθειας.
27
Στις εννέα ανήλθαν τελικά οι εταιρείες που υπέβαλαν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εξαγορά ποσοστού μεταξύ 40% και 60% των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ), υπογράφοντας και τη σχετική συμφωνία εχεμύθειας, από τις 25 που είχαν παραλάβει το σχετικό ενημερωτικό φάκελο.
Στους ενδιαφερόμενους περιλαμβάνονται η εταιρεία Γερμανός, σε συνεργασία με την Χόντος, καθώς και τις Alpha Finance και Global Finance, η Folli-Follie σε συνεργασία με την Telesis και η γαλλική Aelia, θυγατρική της Hachette και η ισπανική Aldeasa.
Παράλληλα, εκδήλωση ενδιαφέροντος υπέβαλαν η Save (η εταιρεία του αεροδρομίου της Βενετίας), τα επενδυτικά funds Carlyle Groupe και Αpaxκαι η εταιρία Itex, συμφερόντων του Παύλου Βαρδινογιάννη.
Υπενθυμίζεται ότι σύμβουλοι της Αγροτικής Τράπεζας στη συγκεκριμένη διαδικασία είναι η PriceWaterhouseCoopers Business Solutions και η Αγροτική Asset Management ΑΕΠΕΥ.
Η ΑΤΕ έχει ήδη διαθέσει το 25,25% του κεφαλαίου των ΚΑΕ σε παλαιότερο διαγωνισμό στις εταιρίες Γερμανός, Folli Follie, Σαράντης, Sanitas, Intrapar, Elmec Sport, Telesis, Aer Rianta, Heinman και J.Parsons.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Οικονομικό φρένο στην Bundesliga: Η DFL αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού
- Βιολάντα: Διέκοψαν την έρευνα στο εργοστάσιο υπό τον φόβο νέας έκρηξης
- Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες ενώ δυνάμεις των ΗΠΑ συγκεντρώνονται στην περιοχή
- Το σχολείο που φοβόταν τις βροχές
- Οι εθελόντριες που προστατεύουν τους σκυλάκους που δεν έχουν οικογένεια
- Η ζέστη σκοτώνει στους χώρους εργασίας – Το θεσμικό κενό στην ΕΕ και η απαίτηση για μέτρα




