Πτώση 0,5% σημείωσε ο γενικός δείκτης τιμών χονδρικής το Φεβρουάριο
Υποχώρησε κατά 0,5% ο γενικός δείκτης τιμών χονδρικής το Φεβρουάριο, μετρούμενος σε μηνιαία βάση. Σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2001, η αύξηση φτάνει στο 2,8%, ενώ στο δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2002 παρατηρήθηκε αύξηση 3,6%.
28
O Γενικός Δείκτης Τιμών Χονδρικής τελικών προϊόντων του μηνός Φεβρουαρίου 2002, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα Ιανουάριο 2002, σημείωσε μείωση 0,5%, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Γενική Γραμματεία Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος.
Από τη σύγκριση του Γενικού Δείκτη του μηνός Φεβρουαρίου 2002, προς το Γενικό Δείκτη Φεβρουαρίου 2001, προκύπτει αύξηση 2,8%.
Το μέσο επίπεδο του Γενικού Δείκτη Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2002 σε σύγκριση προς το ίδιο επίπεδο του 2001, παρουσίασε αύξηση 3,6%.
Τέλος, ο Γενικός Δείκτης εντός της περιόδου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2002 (σύγκριση δείκτη Φεβρουαρίου 2002 προς δείκτη Δεκεμβρίου 2001) παρουσίασε αύξηση 0,4%.
Η μείωση του Γενικού Δείκτη κατά 0,5 % το μήνα Φεβρουάριο 2002, οφείλεται στη μείωση των δεικτών των τομέων:
* «Τελικά προϊόντα εγχώριας πρωτογενούς παραγωγής για εσωτερική κατανάλωση»
* «Εξαγόμενα προϊόντα εγχώριας πρωτογενούς και βιομηχανικής παραγωγής», που αντισταθμίστηκε μερικώς από την αύξηση των δεικτών του τομέα «Τελικά προϊόντα εγχώριας βιομηχανικής παραγωγής για εσωτερική κατανάλωση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να σταματήσουν τη συνεργασία με την Anthropic
- Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου: «Ο κόσμος όλος, δύο πράσινα μάτια, γεμάτα δύναμη»
- Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ιράν να «απελευθερώσει τους Αμερικανούς ομήρους»
- Γουλβς – Άστον Βίλα 2-0: Τεράστια «γκέλα» για τους «χωριάτες» από την ουραγό
- Επεισοδιακή καταδίωξη 28χρονου που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Τράκαρε τρία ΙΧ
- Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας Interstar Security στη Μεταμόρφωση

