Χωρίς ενημέρωση την Τετάρτη λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον Τύπο και τα ΜΜΕ
Αθήνα: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας έχει κηρύξει για την Τετάρτη 6 Μαρτίου, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί της Πέμπτης, το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Κύρια αιτήματα της απεργίας είναι η προστασία των εργασιακών σχέσεων, η υπογραφή ικανοποιητικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και η εφαρμογή των υπαρκτών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και των νόμων.
Αθήνα: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας έχει κηρύξει για την Τετάρτη 6 Μαρτίου, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί της Πέμπτης, το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεως Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Κύρια αιτήματα της απεργίας είναι η προστασία των εργασιακών σχέσεων, η υπογραφή ικανοποιητικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και η εφαρμογή των υπαρκτών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και των νόμων.
Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ καλεί τους εργοδότες στο χώρο της ενημέρωσης «να αναθεωρήσουν τις μέχρι σήμερα προτάσεις τους που δεν αποτελούν βάση διαλόγου» και δηλώνει ότι «η απεργία της 6ης Μαρτίου είναι προειδοποιητική».
Συμμετέχοντας στην απεργία, οι δημοσιογράφοι του health.in.gr δεν θα προσφέρουν ενημέρωση στο κοινό από τις 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι την ίδια ώρα της επόμενης ημέρας.
Εξαιτίας της απεργίας, την Πέμπτη 7/3, δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες.
health.in.gr
- Η Cadillac μπαίνει δυναμικά στη Formula 1
- myDATA: Τι πρέπει να ξέρουν οι επιχειρήσεις για πρόστιμα και υποχρεώσεις
- Τι πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε σε χαρτί στο σπίτι – Ένα «αναλογικό backup» δεν είναι οπισθοδρόμηση
- Όταν ένα Boeing σκέπασε τον ουρανό της Αθήνας – Νέο βίντεο ΑΙ για την πτήση που χαρακτηρίστηκε το «θαύμα της αεροπορίας»
- Ιταλία: Καθηγήτρια μαχαιρώθηκε στην είσοδο του σχολείου από 13χρονο μαθητή
- Μεγάλη η λίστα των κορυφαίων διεθνών της UEFA, ο Λανουά φέρνει λίγους και γνωστούς

