
Βρετανοί πράκτορες πέρασαν όπλα και εκρηκτικά σε αεροσκάφος της British Airways
Πράκτορες της βρετανικής υπηρεσίας ασφαλείας κατάφεραν να περάσουν όλους τους ελέγχους και να εισάγουν πυροβόλα όπλα, πυροκροτητές και ψεύτικα εκρηκτικά σε αεροσκάφος της British Airways που εκτελούσε εσωτερική πτήση στη Βρετανία.
34
Πράκτορες της βρετανικής υπηρεσίας ασφαλείας κατάφεραν να περάσουν όλους τους ελέγχους και να εισάγουν πυροβόλα όπλα, πυροκροτητές και ψεύτικα εκρηκτικά σε αεροσκάφος που εκτελούσε εσωτερική πτήση στη Βρετανία, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η αεροπορική εταιρεία British Airways.
Τα όπλα πέρασαν από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ σε ένα Boeing 737, που είχε προορισμό το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου. Επρόκειτο για πυροβόλα όπλα, τρεις πυροκροτητές, ψεύτικα εκρηκτικά και ένα γεμιστήρα με πέντε άδειες σφαίρες.
Ένας φύλακας ασφαλείας της ιδιωτικής εταιρείας που ελέγχει τις αποσκευές στο Μάντσεστερ απολύθηκε και έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό αυτό. Ο εκπρόσωπος της British Airways είπε οτι η διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας είχε ενημερωθεί και είχε δώσει το πράσινο φως για να γίνει το τεστ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Οι ΗΠΑ τιμωρούν το Ιράκ για να το αναγκάσουν να εξαρθρώσει τις φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές
- ΟΗΕ: Επικρίσεις για την ατολμία του από τη Ρεβέκα Γκρίνσπαν, υποψήφια για το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα
- Λίβανος: «Ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις κατά κυανοκράνων, λέει ο Γκουτέρες
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία

