Με μικρή άνοδο άρχισε η πρώτη συνεδρίαση του 2002 στη Σοφοκλέους
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της πρώτης συνεδρίασης του έτους και το υπάρχον αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών εστιάζεται σε ορισμένους τίτλους Μεσαίας και Υψηλής Κεφαλαιοποίησης.
28
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της πρώτης συνεδρίασης του έτους και το υπάρχον αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών εστιάζεται σε ορισμένους τίτλους Μεσαίας και Υψηλής Κεφαλαιοποίησης. Ο γενικός δείκτης τιμών στις 11:10 π.μ. βρίσκεται στις 2.606,49 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,58%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειονότητά τους κινούνται σε θετική τροχιά και τα περισσότερα κέρδη έχουν των Ορυκτών Τσιμέντων με 1,76%, των Κατασκευών με 1,27% και των Εκδόσεων με 0,97%. Απώλειες καταγράφει μόνο ο δείκτης της Πληροφορικής με 0,06%, ενώ ο δείκτης των Μετάλλων παρουσιάζει πλήρη σταθεροποίηση.
Από τους βασικούς δείκτες τα περισσότερα κέρδη έχει της Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης με 0,67%, ακολουθεί της Υψηλής Κεφαλαιοποίησης με 0,44% και ο δείκτης Μικρής Κεφαλαιοποίησης κερδίζει σε ποσοστό 0,23%. Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται μέχρι στιγμής 97 σημειώνουν άνοδο, 23 υποχωρούν και 28 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλίες για να μπει τέλος στην εσωστρέφεια
- Ο Αλκαράθ «έσπασε» το οικονομικό ρεκόρ του Australian Open
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε ετήσιες εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων του Πειραιά
- Ανεργία «μονοψήφια» φτώχεια διψήφια: Τι κρύβεται πίσω από την ψαλίδα στα ποσοστά ανεργίας ΔΥΠΑ-ΕΛΣΤΑΤ
- Grammy 2026 κι αυτοέκφραση – Οι εμφανίσεις που άρεσαν και οι δύο που δυσαρέστησαν
- Κούβα: Αρνείται τις κατηγορίες ότι αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ – Έτοιμη για «εποικοδομητική συνεργασία»


