Τράπεζες και ΟΤΟΕ θα επιχειρήσουν να λύσουν την Πέμπτη το ζήτημα του ευρω-μπόνους
Την Πέμπτη συγκαλείται το γενικό συμβούλιο της ΟΤΟΕ προκειμένου να εκτιμήσει τις τελικές απαντήσεις των τραπεζών για το θέμα της υπερεργασίας εν όψει του ευρώ, μετά και τη δεύτερη αποτυχημένη συνάντηση της Ομοσπονδίας με το υπουργείο Εργασίας.
28
Την Πέμπτη συγκαλείται το γενικό συμβούλιο της ΟΤΟΕ προκειμένου να εκτιμήσει τις τελικές απαντήσεις των τραπεζών για το θέμα της υπερεργασίας εν όψει του ευρώ, μετά και τη δεύτερη αποτυχημένη συνάντηση της Ομοσπονδίας με τον υφυπουργό Εργασίας Ελ.Τζιόλα. Οι τραπεζοϋπάλληλοι ακόμα και με απεργία εντός της εορταστικής περιόδου.
Η ΟΤΟΕ ζητά ένα επιπλέον μισθό για όλους τους υπαλλήλους των τραπεζών, καθώς και τις υπερωρίες που θα πραγματοποιηθούν. Οι τράπεζες δεν δέχονται να καταβάλουν τον επιπλέον μισθό. Στη συνάντηση με τον κ. Τζιόλα δεν έγινε δυνατόν να ανευρεθεί μία λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα, οπότε την Πέμπτη, τα δύο μέρη (τράπεζες – ΟΤΟΕ) θα επιχειρήσουν να λύσουν μόνα τους τις διαφορές τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Παρέλυσαν οι συγκοινωνίες λόγω πανεθνικής απεργίας
- Σαράνια: «Οι Μπακς κάνουν αντιπροσφορές για την ανταλλαγή του Γιάννη – Οι ομάδες που έχουν προβάδισμα»
- Αναβαθμίζεται το Περιφερειακό Ιατρείο Παλαιόχωρας
- Από το Beetlejuice στο The Studio: H Κάθριν Ο’Χάρα έκανε την κωμωδία σοβαρή υπόθεση
- Σαμαράς: Σε καιρούς κρίσης ο πατριωτισμός ενώνει – Μήνυμα από την Καλαμάτα παρουσία Καραμανλή
- O περίφημος αστρικός χάρτης του Ίππαρχου είχε σβηστεί από την ιστορία – Τώρα ξανάρχεται στο φως

