Την πρωτοχρονιά τα «εγκαίνια» των απογευματινών ιατρείων
Θεσσαλονίκη: Από 1η Ιανουαρίου του 2002 θα λειτουργήσουν τα απογευματινά ιατρεία στα νοσοκομεία, δήλωσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης, ο υφυπουργός Υγείας Έκτορας Νασιώκας.
Θεσσαλονίκη: Από 1η Ιανουαρίου του 2002 θα λειτουργήσουν τα απογευματινά ιατρεία στα νοσοκομεία, δήλωσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, ο υφυπουργός Υγείας Έκτορας Νασιώκας.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι επικεφαλής των ΠΕΣΥ Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας και οι πρόεδροι των νοσοκομείων των αντίστοιχων περιφερειών.
Ο κ.Νασιώκας τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα τροποποίησης του νόμου και ότι η μεταρρύθμιση στην υγεία θα προχωρήσει όσο το δυνατό γρηγορότερα. Χαρακτήρισε τη μεταρρύθμιση στην υγεία εθνική υπόθεση και ζήτησε την ενεργοποίηση των όλων των φορέων που εμπλέκονται στον κλάδο της υγείας.
Ο υφυπουργός Υγείας τόνισε ότι μέχρι το Φεβρουάριο θα δοθεί στη δημοσιότητα το σχέδιο νόμου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που αφορά τα κέντρα υγείας αστικού τύπου και τον οικογενειακό γιατρό. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει διάλογος και μέχρι τα μέσα του 2002 το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- «Όλα από την αρχή το 2026» – Ο χρησμός της Citi για την Ευρώπη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Στις «πράσινες» το ντέρμπι του Μετς
- Αγρότες: Ατσαλώνουν τη στάση τους – Οι παράγοντες που «φουντώνουν» τα μπλόκα
- Ζάκυνθος: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από πίτμπουλ
- Η ΑΙ πείθει τους ψηφοφόρους με εντυπωσιακή άνεση – Κίνδυνος για τη δημοκρατία;
- Ηράκλειο: Σε εξέλιξη επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης στα Αστερούσια Όρη – 40χρονος τραυματίστηκε στο φαράγγι του Αμπά


