25

Οι ρευστοποιήσεις στις μετοχές του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης «έσπρωξαν» την Πέμπτη πιο κάτω το γενικό δείκτη της Σοφοκλέους, ο οποίος έκλεισε με απώλειες 1,54%, στις 2.565,29 μονάδες, με την αξία των συναλλαγών να φτάνει τα 145,7 εκατ. ευρώ.


Όλοι οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες τερμάτισαν με αρνητικό πρόσημο, με το Χονδρικό Εμπόριο, τις Κατασκευστικές, την Κλωστοϋφαντουργία και τις Εκδόσεις και Εκτυπώσεις να ξεπερνούν σε απώλειες το 3%.


Οι δείκτες FTSE της υψηλής, μέσης και μικρής κεφαλαιοποίησης ακολούθησαν επίσης την κατιούσα, χάνοντας 0,76%, 1,69% και 3,52% αντιστοίχως.


Μόνο 30 τίτλοι αποκόμισαν κέρδη από τη σημερινή συνεδρίαση. Από την άλλη πλευρά, 311 είχαν απώλειες και 356 παρέμειναν στάσιμοι· γεγονός ενδεικτικό του σχετικά υποτονικού κλίματος.


Κατά τη δεύτερη ημέρα της διαπραγμάτευσής της στο ταμπλό του ΧΑΑ, η μετοχή της ΔΕΗ έχασε 2,65%, στα 11,74 ευρώ, με συνολικό όγκο συναλλαγών στα 1,49 εκατ. κομμάτια περίπου.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ