Ανακάμπτει το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στο άνοιγμα της Τρίτης
Με άνοδο άρχισε η συνεδρίαση της Τρίτης στη Γουόλ Στριτ, καθώς η τελευταία συνεδρίαση του έτους για τη Fed υπόσχεται νέα μείωση των επιτοκίων. Επίσης, η Nokia μίλησε για κέρδη που μπορεί να υπερβούν τις εκτιμήσεις.
28
Με άνοδο άρχισε η συνεδρίαση της Τρίτης στη Γουόλ Στριτ, καθώς η τελευταία συνεδρίαση του έτους για την Επιτροπή Ανοιχτών Αγορών της Fed υπόσχεται νέα μείωση των επιτοκίων. Επίσης, στο εταιρικό επίπεδο, η Nokia μίλησε όχι μόνο για επίτευξη των στόχων της, αλλά και για κέρδη που μπορεί να υπερβούν τις εκτιμήσεις.
Στις 17:36 ώρα Ελλάδος, ο Nasdaq κέρδιζε 1,08% και διαμορφώνονταν στις 2.013,59 μονάδες. Ο Dow Jones ακολουθούσε με άνοδο 0,26%, στις 9.947,47, και ο Standard & Poors βρίσκονταν στις 1.142,56 μονάδες, έχοντας βελτιωθεί κατά 0,23% από χθες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους
- Τζον Λίθγκοου: «Ειρωνικές και ανεξήγητες» οι απόψεις της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ για τα τρανς δικαιώματα
- Νορβηγία: Ο πρωθυπουργός λέει ότι η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ επέδειξε κακή κρίση στις επαφές της με τον Έπσταϊν
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για επιθέσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας
- Ευρώπη: Η ταπεινωτική συνθηκολόγηση με τον Τραμπ – Τα 5 γεγονότα που το αποδεικνύουν
- Ονοματοδοσία της κεντρικής πλατείας της Αδριανής στη μνήμη του Στυλιανού Κ. Σαμαρά
