Εξελίξεις στο θέμα της μετοχοποίησης του ΟΛΠ αναμένονται εντός των ημερών
Την Τρίτη αναμένεται να επιδοθεί στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Γ.Ανωμερίτη, η επίσημη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τη νομιμότητα των διαδικασιών μετοχοποίησης του ΟΛΠ.
28
Την Τρίτη αναμένεται να επιδοθεί στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιώργιο Ανωμερίτη, η επίσημη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τη νομιμότητα των διαδικασιών μετοχοποίησης, που ακολουθήθηκαν από την πλευρά της διοίκησης του Oργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ).
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ με τα αρμόδια υπουργεία, για τον καθορισμό του νέου χρονοδιαγράμματος εισαγωγής στο XAA, η οποία προγραμματίζεται για τους πρώτους μήνες του 2002, όπως προβλέπεται και στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού.
Στο μεταξύ, πιθανότατα αύριο θα γίνει σύσκεψη επί του θέματος στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, με τη συμμετοχή του κ. Aνωμερίτη και του διευθύνοντος συμβούλου του OΛΠ, X.Ψαραύτη. Σημειώνεται ότι το ποσοστό εισαγωγής του OΛΠ στο XAA έχει προσδιοριστεί στο 12,3% του μετοχικού του κεφαλαίου και εκτιμάται από τη διοίκησή του ότι σε αυτό το σημείο δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Στο όνομα ουκρανής ηθοποιού το mail που έβγαλε η Λόρα – Με ποιον πέταξε για Γερμανία
- Γιατρικό της ρωμαϊκής εποχής παρασκευαζόταν από κόπρανα και θυμάρι
- Ευάγγελος Βενιζέλος: Πρέπει η χώρα να καταστεί έστω τυπικά διακυβερνήσιμη πριν το Σύνταγμα καταστεί αναθεωρήσιμο
- Ένας «κομάντο» στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Πρώτο τρέιλερ, μόδα-φαρμάκι και πυρηνική επιστροφή της Μιράντα Πρίσλεϊ – «Αυτά τα φρύδια, τα κράτησες;»
- Δολοφονία στη Νέα Πέραμο – Το προφίλ του 27χρονου που τον βασάνιζαν για 6 ημέρες πριν τον σκοτώσουν

