
Ελικόπτερο του ιταλικού ναυτικού κατέπεσε στη θάλασσα – Αγνοούνται τέσσερα μέλη του πληρώματος
Ελικόπτερο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού συνετρίβη το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης σε θαλάσσια περιοχή στα νότια της Τοσκάνης και μέχρι στιγμής αγνοείται η τύχη των τεσσάρων από τα πέντε μέλη του πληρώματός του.
25
Ελικόπτερο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού συνετρίβη το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης σε θαλάσσια περιοχή στα νότια της Τοσκάνης και μέχρι στιγμής αγνοείται η τύχη των τεσσάρων από τα πέντε μέλη του πληρώματός του.
Το ένα μέλος του πληρώματος σώθηκε, αφού πήδηξε στη θάλασσα. Ανασύρθηκε τραυματισμένος, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων χειριστών.
Το ελικόπτερο, τύπου ΑΒ-412, συμμετείχε σε διεθνή άσκηση με την ονομασία Καρχαρίας 2001, όπου γινόταν προσομοίωση της επιχείρησης παροχής βοήθειας σε ελικόπτερα που συναντούν κακές καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το ελικόπτερο που έπεσε στα βράχια κοντά στην παραθαλάσσια τοποθεσία Πότζο Ρόσο, υπέστη μηχανική βλάβη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]
- Ειρηνικός Ωκεανός: Τουλάχιστον 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- ΑΑΔΕ: Σε φοροελεγκτικό κλοιό η αγορά ακινήτων – Τι ψάχνουν οι ελεγκτές
- Ψαλίδι έως 22% στις συντάξεις αλλά και στα αναδρομικά
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν


