Την Τρίτη η συνάντηση για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά η κρίσιμη συνάντηση για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΕΤΒΑ, στα ναυπηγεία HDW/Ferrosattaal και στο σύμβουλο μετοχοποίησης.
28
Την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά η κρίσιμη συνάντηση για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, μεταξύ των εκπροσώπων της ΕΤΒΑ, των ναυπηγείων HDW/Ferrosattaal και του συμβούλου μετοχοποίησης.
Στη συνάντηση, οι Γερμανοί προβλέπεται ότι θα εκθέσουν τις απόψεις τους μετά τον αναλυτικό έλεγχο στοιχείων και θα προτείνουν τον τρόπο υπογραφής της σύμβασης. Παράλληλα, θα θέσουν επί τάπητος και τις επιφυλάξεις τους για τη σύμβαση Στρίντζη και τη διαφάνεια σε άλλους τομείς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ιράν: Απογειώνονται οι τιμές του πετρελαίου ως και 13% στις ασιατικές αγορές
- Ιράν: Τα αραβικά βασίλεια του Κόλπου απειλούν να ανταποδώσουν τα πλήγματα που δέχτηκαν
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»