Μην πιστεύετε τις έρευνες
Το 2003 δημοσιεύθηκαν στην British Food Journal τα αποτελέσματα μιας έρευνας σύμφωνα με την οποία το 60% των Βρετανών προτιμά τις γενετικά τροποποιημένες τροφές, ενώ μόνο το 40% επιλέγει όσες προέρχ
Το 2003 δημοσιεύθηκαν στην British Food Journal τα αποτελέσματα μιας έρευνας σύμφωνα με την οποία το 60% των Βρετανών προτιμά τις γενετικά τροποποιημένες τροφές, ενώ μόνο το 40% επιλέγει όσες προέρχονται από παραδοσιακές καλλιέργειες.
Πώς κατάφεραν οι συντάκτες να φθάσουν σε αυτό το εξωφρενικό αποτέλεσμα; Όπως αποδείχθηκε πρόσφατα ήταν πολύ απλό. Άφησαν το κοινό να διαλέξει ανάμεσα σε γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι από τη μια μεριά και σκουλικιασμένο παραδοσιακό καλαμπόκι από την άλλη. Το παραδοσιακό καλαμπόκι δεν είχε βέβαια σκουλήκια αλλά φρόντισαν να βάλουν πάνω από τη θέση του προϊόντος μια πινακίδα που να υπονοεί κάτι τέτοιο.
Έτσι πέτυχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν. Φοβεροί επιστήμονες.
- Ισραήλ: Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την πρόσβαση των μέσων ενημέρωσης στη Γάζα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τεκμαρτό: 3 αλλαγές
- Warner Bros. Discovery: Οι άνθρωποι του Τραμπ στο επίκεντρο της μάχης Netflix – Paramount
- Crypto: Σύνθετα προϊόντα για τους πλούσιους πελάτες της Wall Street
- Wall Street: Οι επενδυτές ελπίζουν σε κέρδη στο τέλος του έτους σε ένα επιτυχημένο 2025
- Νίκολιτς: «Τον Μάϊο κρίνονται όλα, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια»


