Εργοδότης απολύει όσους υπαλλήλους του δεν καπνίζουν
Οι καπνιστές ισχυρίζονται συχνά πως δεν χρειάζονται νόμοι απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους διότι μπορούν στα πλαίσια μια φιλικής συζήτησης να τα βρουν χωρίς πρόβλημα με τους μη καπ
Οι καπνιστές ισχυρίζονται συχνά πως δεν χρειάζονται νόμοι απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους διότι μπορούν στα πλαίσια μια φιλικής συζήτησης να τα βρουν χωρίς πρόβλημα με τους μη καπνιστές.
Όσοι από εμάς δεν καπνίζουμε γνωρίζουμε πως αυτό είναι μύθος και το ακόλουθο περιστατικό από τη Γερμανία το αποδεικνύει περίτρανα.
Όταν 3 μη καπνιστές υπάλληλοι ενός επιχειρηματία ζήτησαν να εργάζονται σε περιβάλλον χωρίς κάπνα ο εργοδότης τους απέλυσε χωρίς δεύτερη σκέψη και δήλωσε πως στο εξής θα προσλαμβάνει μόνο καπνιστές.
Αν αυτά έκανε ένας Γερμανός φαντάζεστε πως θα αντιδρούσε σε μια τέτοια παράκληση ένας Έλληνας. Το μόνο που ελπίζω είναι να μην αποδειχθεί τελικά ότι ο εργοδότης αυτός είναι τελικά ελληνικής καταγωγής.
- Euroleague: Με Γιαβόρ το Μονακό-Ολυμπιακός, ποιοι σφυρίζουν στο Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις
- Με προσωπική χορηγία δημάρχου αποκαταστάθηκε κατοικία
- «Εμμονικός με την όπερα και το μπαλέτο»: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επιτεθεί στις «ετοιμοθάνατες τέχνες» ήδη από το 2019
- Η Ρωσία κατηγορεί τη Βρετανία για εμπλοκή στην πυραυλική επίθεση της Ουκρανίας στο Μπριάνσκ
- Στο Α’ Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία του Γιώργου Βότση
- Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και υβριδικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες – Πυρά από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
