
Χωρίς αποτέλεσμα οι συζητήσεις GM-Daewoo
Σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Daewoo από την GM, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου στο Hong Kong, όπου έχουν συναντηθεί οι δύο πλευρές.
Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Daewoo από την GM, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου στο Hong Kong, όπου έχουν συναντηθεί οι δύο πλευρές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Yonhap News, οι πιστωτές που έχουν υπό τον έλεγχό τους την Daewoo ανέφεραν ότι oι συζητήσεις διακόπηκαν, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στην τιμή πώλησης ούτε κάποια απόφαση σχετικά με το αν θα συμπεριληφθεί στην εξαγορά και η γηρασμένη παραγωγική μονάδα στο Pupyong. Η διάσταση απόψεων είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις, χωρίς καν να αποφασιστεί πότε θα γίνει η επόμενη συνάντηση, συμπλήρωσε το δημοσίευμα.
Αναφέρεται επίσης ότι η GM ζήτησε από τους πιστωτές της Daewoo να επιδιώξουν επιπλέον κρατική οικονομική ενίσχυση. Σε αντάλλαγμα η αμερικανική εταιρεία θα δεχτεί να συμπεριληφθεί στην εξαγορά και η παλαιότερη αλλά μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής της κορεατικής εταιρείας στο Pupyong. Εκτός από αυτό, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις των πιστωτών σε εφημερίδες του Hong Kong, η GM πρόσφερε λιγότερο από ένα τρισεκατομμύριο won για την εξαγορά της τρίτης μεγαλύτερης κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανιας.
auto.in.gr
- Ευρώ: Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα πλαστό χαρτονόμισμα
- Η Άρσεναλ σκέφτεται να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της… ιστορίας της
- Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο ΙΧ του Δημ. Καρώνη
- Τρίτη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης ο Νικολό Ζανιόλο της Ουντινέζε! «Δεν ήμουν σπίτι! Μακάρι να ήμουν»
- Η Aν Χάθαγουεϊ αφήνει πίσω της την ιδέα της τελειότητας – Πιο ζωντανή, πιο σίγουρη, πιο περιζήτητη
- Κυβέρνηση – ΠΑΣΟΚ: Ο «αδικαιολόγητος εκνευρισμός» και η «’υπόγα’ του Μαξίμου» – Χτυπάει «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση
