Χαμηλότερες τιμές για τις Harley Davidson και Buell
Η μείωση, που αφορά την πλήρη γκάμα των Harley Davidson και Buell στην Ελλάδα, εξαρτάται από την κατηγορία και τα κυβικά και φτάνει κατά μέσο όρο τα 2.500 Ευρώ.
Νέες, χαμηλότερες τιμές για την πλήρη γκάμα μοτοσικλετών τους στην ελληνική αγορά ανακοίνωσαν οι εταιρείες Harley Davidson και Buell. Ο μέσος όρος μείωσης στις τιμές, οι οποίες κλιμακώνονται ανάλογα με την κατηγορία και τα κυβικά, φτάνει μέχρι και τα 2.500 Ευρώ.
Ενδεικτικά αναφέρεται πως η CVO Ultra Classic Electra Glide, η ναυαρχίδα των Touring της Harley Davidson, θα διατίθεται πλέον με τιμή 30.800 Ευρώ, ενώ η Road King που αντιπροσωπεύει τη σχεδιαστική κληρονομιά της Harley Davidson, θα διατίθεται με τιμή 24.500 Ευρώ.
Αντίστοιχα, η νέα Dyna Wide Glide, που εξασφαλίζει στον αναβάτη της μια άριστη εμπειρία οδήγησης chopper, διατίθεται στην τιμή των 17.400 Ευρώ, ενώ η τιμή του Fat Boy Special, διαμορφώνεται στα 23.200 Ευρώ.
Θυμίζουμε ότι αντιπροσωπείες των δύο εταιρειών βρίσκονται στο Μαρούσι (Α. Παπανδρέου 29, τηλ.: 210-6107702), στη Γλυφάδα (Λ. Βουλιαγμένης 96, τηλ.: 210-9699515), στη Θεσσαλονίκη (Αλ. Παπαναστασίου 31, τηλ.: 2310-919600) και στην Πάτρα (Εθνική Οδός Πατρών-Αθηνών 205, τηλ.: 2610-438637).
auto.in.gr
- Συναγερμός στα Τρίκαλα λόγω μεγάλης πυρκαγιάς σε γνωστό εργοστάσιο την ώρα της νυχτερινής βάρδιας
- Φιλιππίνες: Πολύνεκρο ναυάγιο πορθμείου στη νήσο Μπασίλαν
- Μινεάπολη: Ο Κλίντον καλεί τους Αμερικανούς να «ορθώσουν το ανάστημά τους» και να «υψώσουν τη φωνή» τους
- Λίβανος: 2 νεκροί σε νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο
- Μινεάπολη: Ο Τραμπ αποδίδει στους Δημοκρατικούς τις ευθύνες για τις δολοφονίες πολιτών από αστυνομικούς
- Ο χρυσός σπάει το φράγμα των 5.000 δολαρίων για πρώτη φορά στην ιστορία